ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΓΙΑΓΚΟΥΛΟΒΙΤΣ ΜΕΓΑΡΑ & ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τα Φροντιστήρια ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΓΙΑΓΚΟΥΛΟΒΙΤΣ βρίσκονται επί σειράς ετών στον ευρύτερο χώρο της εκπαίδευσης, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα γνώσεων σε διάφορους τομείς.

Η ιστορία μας ξεκινά από το 1984 στα Μέθανα. Εκεί ανοίξαμε για πρώτη φορά το Φροντιστήριο Αγγλικών με το οποίο ξεκινήσαμε.

Σειρά επιτυχιών και εκεί από τις αρχές: μαθητές που αγάπησαν την ξένη γλώσσα, έμαθαν και τελικά πέτυχαν στα επιθυμητά πτυχία της εποχής (Cambridge και PALSO). Το 1991 στα Μέγαρα ξεκινήσαμε μια νέα πορεία, κοντά σε δικούς μας ανθρώπους, στη γενέτειρα του κ. Κώστα.

Το πρώτο κτίριο ήταν στην οδό Σπ. Καραγιώργου και Μαβίλη γωνία. Μετά επεκταθήκαμε και στη γωνία με τη Μεταξά. Τελικά, δεν χωρούσαμε εκεί και έτσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα δικό μας χώρο, κατάλληλο να στεγάσει τα όνειρά μας για καλύτερη παιδεία.

Από το Φεβρουάριο του 2005, είμαστε πλέον στο νέο μας χώρο στο τέρμα Κλεισούρας. Περισσότερες αίθουσες, χώρος για εργαστήριο για την Πληροφορική, αίθουσα διαλέξεων, πλήρης εξοπλισμός και τόσα άλλα, άλλαξαν τον τρόπο που ο κάθε Μεγαρίτης βλέπει την ξένη γλώσσα και την Παιδεία γενικά.

Είμαστε υπερήφανοι για τους μαθητές μας και τις επιτυχίες μας!

Από το 2016 είμαστε σε συνεργασία με το φροντιστήριο Ντάφλος Χρήστος "Άνωση" Δήμητρος 35, Ελευσίνα. Εκεί έχουμε την ευθύνη του ξενόγλωσσου τμήματος με απόλυτη επιτυχία στα αγγλικά.

Ψυχή όλων αυτών είναι το ζευγάρι Ε. Νικητοπούλου και Κώστας Γιαγκούλοβιτς.

Η Ε. Νικητοπούλου έχει αποφοιτήσει από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης (Τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας) και επιπλέον είναι NLP Master Practitioner που σημαίνει ότι έχει την ικανότητα να διαχειρίζεται πολύπλοκες καταστάσεις σε κάθε Παιδαγωγικό ζήτημα.

Ο Κ. Γιαγκούλοβιτς είναι Οικονομολόγος και έχει επιπλέον Master στα Παιδαγωγικά. Από το 1986 έως το 1993 είχε δική του εταιρεία κατασκευής εκπαιδευτικού λογισμικού. Έχει συγγράψει βιβλίο γραμματικής επιπέδου D’ Class (1993). Είναι ένας από τους ελάχιστους NLP Trainers στην Ελλάδα και εκπαιδευτής καθηγητών στον ΟΑΕΔ.

   

Με τον τρόπο αυτό, στα φροντιστήρια ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΓΙΑΓΚΟΥΛΟΒΙΤΣ στα Μέγαρα και την Ελευσίνα λειτουργούν τα εξής τμήματα:

 Ξένων Γλωσσών (Αγγλικής και Γερμανικής)

 Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης όλων των μαθημάτων και των κατευθύνσεων

 Εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

 Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

 Μαθήματα Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP)

 Ψυχολογική Υποστήριξη Μαθητών - Γονέων

 

Το άρτιο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα της διδασκαλίας και χαρακτηρίζεται από το ανθρωπιστικό αλλά και παιδαγωγικό τους υπόβαθρο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στα 2296021545 και 6972102873 ή επισκεφτείτε τους χώρους μας.